За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ЖЕНСКА ФОРМУЛА

– Биљна формула за побољшање рада женских полних органа

Дејство: Побољшава комуникацију између ендокриних органа у мозгу и јајника, успорава старење жена на природан начин, помаже уклањању осећаја врелине, доводи хормоне у равнотежу, подстиче нормалан месечни циклус.

Састојци: Анђелика, дивљи јам, валеријана, хмељ, клека, ува, сладић.

Количина: 100 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Ова формула представља комбинацију најбољих биљака које утичу на рад женских хормона. То се постиже тако што се хормони доводе у равнотежу побољшањем комуникације између ендокриних органа у мозгу и јајних ћелија. Овом формулом се подстиче нормалан месечни циклус, успорава старење и ублажавају симптоми предменструалног синдрома и менопаузе.

Ова формула садржи следеће биљке:

Анђелика: Садржи супстанце које делују као седативи. Смањује менструалне болове, регулише месечне циклусе и побољшава производњу млека код дојиља.

Дивљи јам: је вероватно једна од најбољих биљака за регулацију хормона. Садржи супстанце сличне прогестерону па се користи и код терапија везаних за проблем плодности, менопаузе и побољшања расположења.

Валеријана: је још једна биљка која има смирујућа дејства на нервни систем. Својим етеричним уљима и другим супстанцама подстиче смирење нерава ублажавајући стања изазвана стресом.

Хмељ: Биљка која је нарочито корисна за жене. Садржи хормонске супстанце сличне естрогену па је врло користан у регулацији хормонске равнотеже. Поред тога веома је добар природни седатив и јача нерве отклањајући напетост.

Клека: Поред својих антиреуматских и диуретских својстава позната и као биљка која санира инфекцијске процесе и поремећаје у менструалном циклусу.

Ува: Познати диуретик и антисептик па се користи код свих врста инфекција мокраћних и репродуктивних органа.

Сладић: Врло лековита биљка која има примену у разним случајевима. Својим једињењима делује не само код плућних проблема, проблема са желуцем и код свих упалних процеса, већ регулише и рад хормона.

Начин употребе: 70-280 капи 3 пута дневно у зависности од стања пацијента. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.