За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

СРЦЕ

– Биљна формула за побољшање рада срца

Дејство: Побољшава рад срчаног мишића, одржава нормалан крвни притисак, спречава аритмије.

Састојци: Глог, црвена детелина, бели лук, ђумбир, љута паприка.

Количина: 100 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Правилна функција срца је од виталног значаја нарочито код спортиста који су изложени великим напорима, што подразумева нарочита оптерећења срца. У биљну формулу за срце улазе биљке за чишћење крви, побољшање циркулације и директно јачање срчаног мишића.

Ова формула обезбеђује ређу крв, покретљивије ћелије имуног система и стабилнији срчани ритам. Биљке које улазе у ову формулу су следеће:

Глог: Најбоља биљка за јачање срца и отклањање срчаних проблема. Потребно је користити свеж плод глога.

Љута паприка: Поред белог лука ова биљка има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприке јесте повећање дотока крви у одређени део тела, чиме се подстиче ефикаснија борба ћелија имуног система и исхрана ткива.

Црвена детелина: Кључна биљка у формулама за чишћење крви. Садржи камаричну киселину која разређује крв, обезбеђујући лакши рад срца, а имуним ћелијама и хранљивим састојцима лакше кретање кроз систем.

Бели лук: Представља најбољи природни антибиотик, разарач канцерогених и масних ћелија. Његов јак укус и мирис потиче од сумпорних једињења, која уништавају све микроорганизме, чисте јетру и крв, подстичу искашљавање и чишћење плућа.

Ђумбир: Поред антибактеријског дејства ђумбир је познат као покретач циркулације, регулатор рада желуца и јетре, и одличан антиоксиданс који избацује отрове из система за варење.

Начин употребе: 60-120 капи 4-6 пута дневно, у зависности од стања и потреба пацијента. Може се пити са водом, соком или чајем. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.