За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

prevare-moderne-medicine

ПРЕВАРЕ МОДЕРНЕ МЕДИЦИНЕ

– Исповест медицинског јеретика

 Аутор: др Роберт Менделсон

Повез: меки

Број страна: 212

Формат: A5 (21 x 14,5 cm)

Цена: 600 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

„Не верујем у модерну медицину. Ја сам медицински јеретик за савремене лекаре. Циљ ми је да овом књигом уверим и вас да почнете да размишљате. Верујем да упркос свој супер технологији и елитном опхођењу према пацијенту које треба да вас убеди како брину о вама подједнако брижно као и о астронауту на Месецу, највећа опасност која прети вашем здрављу је заправо доктор модерне Медицине.

Верујем да су поступци лечења болести у модерној медицини ретко када успешни, и да су често далеко опаснији од болести коју треба да лече. Верујем да су опасности у спрези са широком употребом опасних процедура у случајевима када уопште нема болести.

Верујем да више од 90% модерне Медицине може слободно да нестане са лица Земље – доктори, болнице, лекови и опрема – и да ће ефекти тог нестанка на наше здравље бити моментално побољшање.“

Др Роберт Менделсон је стекао славу као један од водећих америчких педијатара. Као лекар званичне медицине, у својој каријери је видео довољно примера и прикупио мноштво доказа којима може да потврди своју чувену изјаву: „Бог Модерне медицине је смрт“.