За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ПАНКРЕАС

– Биљна формула за побољшање рада панкреаса

Дејство: Помаже обнову функција панкреаса, регулише метаболизам шећера, лучење инсулина, и хлороводоничне киселине.

Састојци: Артичока, боровница, линцура, маслачак, сладић, иђирот, етерично уље лимуна.

Количина: 50 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Артичока: Користи се код регулације варења, надутости и застоја жучи као последице лошег рада панкреаса. Вековима је позната као биљка која смањује холестерол, шећер и масноће у крви.

Боровница: Лист боровнице је познати диуретик, антидиаретик и хопогликемик. Садржи материје које изазивају скупљање, а једна од кључних је миртилина који регулише шећер у крви делујући попут инсулина.

Линцура: Благотворно делује на панкреас и лучење жучних киселина. Ублажава проблеме са стомаком и варењем.

Маслачак: Садржи састојке који исхрањују ћелије јетре и регулишу њен рад. Такође је користан као чистач крви и целокупног дигестивног система, укључујући и панкреас.

Сладић: Врло лековита биљка која има примену код разних обољења. Његова једињења су хетерозиди и киселе материје којима делује не само код плућних болести већ и на проблеме са желуцем и код свих упалних процеса. Умирује упаљену слузокожу, потстиче искашљавање и регулише хормоне.

Иђирот: Има препознатљив корен по свом лепом мирису који потиче од његових етеричних уља. Делује лековито на цео гастроинтестинални систем и на жлезде као што су јетра и панкреас, стимулишући успорени метаболизам и проток крви кроз систем.

Етерично уље лимуна: Поред свог освежавајућег ефекта служи као средство за регулисање киселости у систему за варење. Регулише метаболизам шећера, има антибактеријска дејства, и подстиче развој имунитета.

Начин употребе: 60 капи 4-6 пута дневно. Тинктуру пити без мешања са водом, чајем и соком. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.