За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

НЕРВИ 2

– Биљна формула за стимулацију и јачање нервног система

Дејство: Стимулише и јача нервни систем, обнавља оштећене нерве. Нарочито ефикасан у случајевима мултипла склерозе, мишићне дистрофије, мијастеније и других обољења.

Састојци: Капица, кола, овас, кантарион, рузмарин.

Количина: 50 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

За разлику од формуле „Нерви 1“, ова формула представља комбинацију најбољих стимулативних биљака којом се стимулишу и обнављају оштећени нерви, пуне се енергијом и омогућава им се лакши проток импулса и нервну комуникацију у целом организму.

Биљке које чине ову формулу су следеће:

Капица: Једна од одличних нервно стимулативних биљака. Она је кључна у стимулисању и обнови оштећених нерава јер побољшава комуникацију међу нервним ћелијама.

Кола: Делује на многа ткива, а највише на крв и кичмену мождину. Регенерише нерве и храни мозак.

Овас: Познат је по способности регенерације целог организма. Стимулише нерве, исхрањује јетру, помаже код снижења шећера у крви. Веома је богат витаминима Б групе који делују на нервне и мождане функције.

Кантарион: Најпознатији антидепресив међу биљкама. Вековима се користи за опуштање тела и лечење несанице и нервне напетости. Садржи многа активна једињења међу којима и валеријанску киселину, холин и гликозиде.

Рузмарин: Садржи етерична уља, смолу и танин који побољшавају крвоток. Ширећи крвне судове брже доводи хранљиве материје до мозга и регулише крвни притисак.

Начин употребе: 60 капи 4-6 пута на дан, код тежих обољења 120 капи 6 пута на дан. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.