За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

НЕРВИ 1

– Биљна формула за побољшање рада нервног система

Дејство: Отклања несаницу, смирује нервни систем, делује умирујуће, подстиче бољи рад нервног система.

Састојци: Кантарион, валеријана, хмељ, дивљи јам, лобелија.

Количина: 50 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Нервна формула број 1 представља комбинацију биљака које опуштају нервни систем. Биљке из ове формуле помажу код проблема несанице, нервозе, депресије и нервне напетости.

У формули се користе следеће биљке:

Кантарион: Најпознатији антидепресив међу биљкама. Вековима се користи за опуштање тела и лечење несанице и нервне напетости. Садржи многа активна једињења међу којима и валеријанску киселину, холин и гликозиде.

Валеријана: Још једна биљка која има умирујућа дејства на нервни систем. Својим етеричним уљима и изовалеријанском киселином подстиче смирење нерава и ублажава стања изазвана стресом.

Хмељ: Биљка која је нарочито корисна за жене. Садржи хормонске супстанце сличне естрогену па је врло користан у регулацији хормонске равнотеже. Поред тога веома је добар природни седатив, јача нерве отклањајући напетост, па је незаобилазан састојак у формулама за нерве.

Лобелија: Добила је име по свом изузетно лековитом једињењу „лобелин“ које има широку примену у природном опоравку. Ова биљка се користи за олакшавање искашљавања, отклања грчеве и опушта организам уклањајући тако нервну напетост.

Начин употребе: 70 капи 4-6 пута дневно, код тежих обољења 170 капи 7-9 пута дневно. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.