За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

МУШКА ФОРМУЛА

– Биљна формула за побољшање рада мушких полних органа

Дејство: Повећава производњу сперме, појачава ерекцију, помаже код мушког стерилитета и проблема са простатом.

Састојци: Тестераста палма, жен шен, коприва, ува, кола.

Количина: 100 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Мушка формула је сачињена од биљака чија једињења регулишу правилан рад мушких хормона и отклањају евентуалне хормонске поремећаје и проблеме репродуктивних органа код мушкараца. Може се користити у случајевима увећане или ослабљене простате, лошег протока урина, импотенције и др. Формула подстиче производњу сперматозоида и помаже код стерилитета.

У овој формули се користе следеће биљке:

Тестераста палма: Једна је од најефикаснијих биљака за јачање функција простате. Садржи супстанце које врше регулацију хормона задужених за основне функције репродуктивних органа.

Жен шен: Хиљадама година се користи за јачање организма и лечење многих обољења. Корен ове биљке успешно нормализује многе поремећене функције, нарочито репродуктивних органа: побољшава циркулацију и потенцију.

Коприва: Има многа лековита својства. Корисна је за чишћење крви, регулацију шећера у крви и побољшање рада репродуктивних и мокраћних органа, као и отклањање њихове упале.

Ува: Познати диуретик и антисептик па се користи код свих врста инфекција мокраћних и репродуктивних органа.

Кола: Делује на многа ткива, регенерише нерве и храни мозак. Користи се као диуретик и средство за регулисање рада хормона.

Начин употребе: 60 капи 4-6 пута дневно. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.