За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

МОЗАК

– Биљна формула за побољшање рада можданих функција

Дејство: Побољшава проток крви и кисеоника у мозак, спречава стварање крвних угрушака.

Састојци: Гинко, рузмарин, иђирот, кола, љута паприка.

Количина: 100 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Биљна формула за мозак се користи за подстицање мождане циркулације, доток кисеоника и хранљивих материја до мозга, као и регенерацију можданих и нервних ћелија и ткива.

У припреми формуле користе се следеће биљке:

Гинко: Биљка чији лист садржи супстанце које побољшавају циркулацију и снабдевање мозга кисеоником и хранљивим материјама. Смањује могућност настанка тромба и оштећења нервних ћелија.

Рузмарин: Садржи етерична уља, смолу и танин који побољшавају крвоток. Шири крвне судове и регулише крвни притисак.

Иђирот: Има препознатљив корен по свом лепом мирису који потиче од његових етеричних уља. Делује лековито на цео систем за варење, као и на јетру и панкреас, стимулишући успорени метаболизам и проток крви кроз систем.

Кола: Делује на многа ткива, а највише на крв и кичмену мождину. Регенерише нерве и храни мозак. Користи се и код најтежих обољења, као што су мождани тумори и нервна обољења. Поред белог лука ова биљка има кључну улогу у свим процесима излечења. Улога љуте паприке јесте повећање дотока крви у све делове тела, чиме се подстиче ефикаснија исхрана и рад ћелија имуног система.

Љута паприка: Поред белог лука ова биљка има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприке јесте повећање дотока крви у одређени део тела, чиме се подстиче ефикаснија борба ћелија имуног система и исхрана ткива.

Начин употребе: 70-140 капи 3 пута дневно. Тинктуру је најбоље пити без мешања са водом, чајем и соком. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.