За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ИМУНО ТОНИК

– Биљна формула за јачање имунитета

Дејство: Природни антибиотик, појачава имунитет, нарочито делотворно код прехлада и грипозних стања.

Састојци: Бели лук, црни лук, ђумбир, рен, љута паприка.

Количина: 200 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Ову формулу чини пет биљака које су најефикаснији помагачи не само имуног, већ и крвног система и система за варење, а нарочито у борби против вируса, гљивица, бактерија и масноће у крви и јетри. У питању су следеће биљке:

Бели лук: Најбољи природни антибиотик, разарач канцерогених и масних ћелија. Његов јак укус и мирис потичу од његових сумпорних једињења, која успешно делују против свих микроорганизама, чисте јетру и крв, подстичу искашљавање и чишћење плућа.

Црни лук: Својим испарљивим уљима и једињењима попут алицина и гликозида познат је по смирењу запаљенских процеса у организму. Убрзава опоравак и залечење грла и дисајних путева, а у комбинацији са белим луком формира одличну заштиту дисајних путева, крајника, крвних судова, јетре и црева.

Ђумбир: Поред свог антибактеријског дејства ђумбир је познат као механизам за подстицање циркулације, регулисање рада желуца и јетре, и одличан антиоксидант који избацује отрове из система за варење.

Рен: Корен ове биљке представља један од најбољих чистача синусних канала и бронхија. Богат је витамином C који је важан за јачање имуног система, а својим уљима помаже код проблема са астмом и алергијским стањима.

Љута паприка: Поред белог лука има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприке јесте побољшање циркулације, а тиме повећање дотока крви у оболели део тела, чиме се подстиче ефикаснија борба ћелија имуног система. Осећај печења и температуре који она изазива јесте процес излечења у коме супстанца капсицин подстиче ћелије имуног система у јачу борбу против непријатеља.

Начин употребе: 1 чајна кашичица 3 пута дневно до 1 супене кашике на сваких пола сата, у зависности од стања пацијента. Промућкати пре употребе. Дозу кратко задржати у устима и промућкати, а затим прогутати.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.