За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ГРЛО

– Биљна формула за грло и крајнике у виду спреја

Дејство: Помаже код прехладе и грипа, уклања штетне микроорганизме из грла.

Састојци: Ехинацеа, бели лук, љута паприка, нана.

Количина: 50 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Формула за грло представља мешавину биљака које уништавају штетне микроорганизме у устима и грлу, смирују упалу, подстичу циркулацију и појачавају рад имуног система. Веома је користан код грипа, прехладе, ангине, болова при гутању и упале ждрела. Користи се у виду спреја.

Биљке које се користе у овој формули су следеће:

Ехинацеа: Вероватно најјачи стимулатор имуног сиситема који је пронађен у природи. Једињења из ове биљке директно стимулишу производњу леукоцита, интерферона и интерлеукина побољшавајући тако сваки аспект имуног одговора. Осећај трњења и пецкања у устима такође потиче од њених једињења и знак су побуде рецептора и крајника.

Бели лук: Најбољи природни антибиотик, који уништава канцерогене и масне ћелије. Његов јак укус и мирис потичу од његових сумпорних једињења која уништавају све микроорганизме, чисте јетру и крв, подстичу искашљавање и чишћење плућа.

Љута паприка: Поред белог лука има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприке јесте да повећа доток крви у све делове тела, чиме се подстиче ефикаснија борба имуног система. Осећај печења и температуре који она изазива представља део процеса опоравка у коме капсицин подстиче ћелије имуног сиситема у јачу борбу против непријатеља.

Уље менте: Својим испарљивим једињењима убија бактерије, смирује ткиво, освежава дах и отвара бронхије. Користи се и код упалних процеса на кожи, главобоље, побољшања апетита и др. Има моћна лековита својства и широк спектар примене.

Начин употребе: Неколико пута дневно, по пар пута попрскати грло. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.