За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ДЕТОКС

– Биљна формула за чишћење организма

Дејство: Чисти нагомилане токсине из крви, лимфног система и под кожом. Побољшава циркулацију и имуни систем.

Састојци: Чапарал, црвена детелина, чичак, бели лук, имела, љута паприка, штавељ.

Количина: 50 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Детокс тинктура је важна формула у процесу чишћења организма. Ову формулу чине биљке које подстичу чишћење крви, уклањање слободних радикала, побољшање циркулације крви и лимфних течности, и елиминацију бактерија, вируса и гљивица.

Чапарал: Врло моћна биљка и званично најјачи антиоксиданс у природи. Користи се код чишћења целокупног организма, и за јачање имунитета.

Црвена детелина: Кључна биљка у формулама за чишћење крви. Садржи камаричну киселину која разређује крв, и тако обезбеђује срцу лакши рад, а ћелијама имуног система и хранљивим састојцима лакше кретање кроз систем.

Чичак: Корен чичка делује као противотров у свим деловима организма. Чисти крв и подстиче излучивање урина и зноја, делује и противупално.

Бели лук: Најбољи природни антибиотик, разарач канцерогених и масних ћелија. Његов јак укус и мирис потичу од његових сумпорних једињења, која уништавају све микроорганизме, чисте јетру и крв, подстичу искашљавање и чишћење плућа.

Имела: Биљка за разређивање густе крви. Спречава лепљење крвних плочица и стварање угрушака чиме помаже кретање крвних ћелија и олакшава рад срчаном мишићу. Користи се код проблема са високим крвним притиском и код осталих обољења крви и срца.

Љута паприка: Поред белог лука има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприка јесте повећање дотока крви у све делове тела, чиме се подстиче ефикаснија исхрана ткива и борба имуних ћелија. Осећај печења и температуре који она изазива јесте процес излечења у коме капсицин позива имуне ћелије у јачу борбу против непријатеља.

Штавељ: Још једна од одличних биљака за чишћење организма која подстиче чишћење жучи, чисти крв и елиминише отрове путем коже и мокраће.

Начин употребе: 60 капи 4-6 пута дневно. Промућкати пре употребе.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.