За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ЦРЕВА 2

– Биљна формула за чишћење црева

Дејство: Чисти заостале токсине и фекалне материје са зидова дебелог црева. Такође се користи код дијареје или Кронове болести.

Састојци: Глина, активни угаљ, морач, ланено семе, боквица, бели слез, нана.

Количина: 100 g

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

За разлику од формуле „Црева 1“ која подстиче црева на правилан рад и пражњење, формула „Црева 2“ чисти нагомилане отрове у цревима, нарочито оне на зидовима црева. Све биљке из ове формуле су одлични упијача и чистачи отрова који могу отклонити преко 3.000 различитих врста отрова. Ова формула се обично користи након коришћења формуле „Црева 1“ када је потребно детаљно чишћење црева. Нарочито је корисна код дијареје (пролива), Кронове болести и других обољења која изазивају велику активност црева. Ова формула може некада изазвати затвор, зато треба повећати дозу Цревне формуле 1.

Формула садржи следеће састојке:

Глина: Улога длине је упијање масних наслага и везивање фекалног материјала. Успорава активност црева па је некада потребно наставити узимање формуле „Црева 1“ да би се избегао затвор.

Активни угаљ: Најбољи је упијач отрова у природи. Упија све заостале отрове, масти и тешке метале. Квалитетан активни угаљ је најмоћније сретство за чишћење црева. Упија преко 3.000 познатих отрова.

Морач: Млевени морач смирује надражена ткива и ублажава грчеве и надимање. Користи се код лошег варења, надимања, дијареје и грчева у стомаку.

Лан: Млевени лан је природни покретач црева, упија отрове и смирује надражене зидове црева. Његова структура омогућава да у додиру са фекалним материјалима набубри и упија отрове из црева.

Начин употребе: Једну чајну кашичицу помешати са 1-2 dl сока. Након тога попити 2,5-5 dl воде. Радити тако 5 пута дневно.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.