За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

ЦРЕВА 1

– Биљна формула за побољшање рада црева

Дејство: Стимулише мишиће дебелог црева, подстиче редовно пражњење, отклања затвор и заостале фекалне материје.

Састојци: Крушина, сена, морач, нана, бели лук, љута паприка, ђумбир.

Количина: 50 g

Цена: 600 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Први корак у сваком програму јачања организма и његовог чишћења јесте пражњење дебелог црева и подстицање на правилан рад, што значи на правовремено пражњење.

Формула „Црева 1“ служи као стимулатор мишића дебелог црева. Једињења из биљака ове формуле подстичу редовно пражњење црева, јачање мишића дебелог црева, отклањајући тако затвор, гасове и накупљене отрове. Поред затвора, ова формула решава проблеме са лењим цревима (код оних који нису довољно активни), гасовима, надутошћу и вишком килограма.

Биљну формулу чине следеће лековите биљке:

Сена: Стимулише пражњење дебелог црева и отклања затвор. Садржи aнтрахинон који покреће мишиће црева делујући на нервне завршетке црева. Ова биљка је веома јака, па је треба користити пажљиво.

Крушина: Нешто је блажа од сене, али такође врло корисна биљка са једињењима aнтрахинонa и модена која стимулишу избацивање фекалних материја из црева.

Морач: Смирује надражена ткива и ублажава грчеве и надимање. Користи се код лошег варења, надимања и грчева у стомаку. Контролише евентуално јако дејство сене и крушине.

Нана: Садржи етарска уља која делују противупално на организам, како на кожи тако и унутар организма. Спречава грчеве, гасове и надимање приликом дејства aнтрахинонa.

Бели лук је најбољи природни антибиотик, разарач канцерогених и масних ћелија. Његов јак укус и мирис потичу од његових сумпорних једињења, која успешно делују против свих микроорганизама.

Љута паприка поред белог лука има кључну улогу у свим процесима опоравка. Улога љуте паприке јесте побољшање циркулације, а тиме повећање дотока крви у оболели део тела.

Ђумбир: Поред свог антибактеријског дејства ђумбир је познат као механизам за подстицање циркулације, регулисање рада желуца и јетре, и одличан антиоксидант који избацује отрове из система за варење.

Начин употребе: Првог дана попити једну чајну кашичицу. Повећавати дозу за пола чајне кашичице док не дође до нормалне столице. Пије се после вечере са соком, чајем или водом.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.