За храбре и мудре
youtube

За храбре и мудре

БУБРЕЗИ-БЕШИКА

-Биљна формула за чишћење и јачање бубрега и бешике

Дејство: Подстиче чишћење бубрега и бешике, раствара отрове и отклања упалу, помаже у чишћењу урина.

Састојци: Ува, раставић, клека, чичак, першун, кукурузна свила, корен коприве.

Количина: 100 ml

Цена: 700 дин

Detaljne informacije o proizvodu:

Бубрези и бешика су изузетно важни органи који, између осталог служе за чишћење организма. Зато је њихова правилна функција од великог значаја за цео систем.

Ова формула представља скуп најефикаснијих биљака за чишћење бубрега и бешике помоћу које ће се избацити отрови, бактерије и смањити упални процеси.

Ува: Познати диуретик и антисептик па се користи код свих врста инфекција мокраћних канала и бешике.

Раставић: Лош један јак уринарни антисептик, антибиотик и диуретик. Користи се и код избацивања песка и камена у бубрезима.

Клека: Поред својих антиреуматских и диуретских својстава позната и као биљка која санира инфекцијске процесе, како у жучној кеси тако и у бубрезима и бешици.

Чичак: Корен чичка делује као противотров у свим деловима организма. Чисти крв и подстиче излучивање урина и зноја, а делује и противупално.

Першун: Корен и лишће першуна су одлични чистачи организма, а нарочито бубрега и мокраћних канала. Садржи пуно минерала и витамина Ц којима обогаћује крв.

Коприва: Има многа лековита својства. Корисна је за чишћење крви, регулацију шећера у крви и побољшање рада репродуктивних и мокраћних органа, као и отклањање њихове упале.

Начин употребе: 60 капи 3 пута дневно. Промућкати пре употребе. Накапати у чај, сок или воду.

Чување: На собној температури, на тамном месту, ван домашаја деце.

Рок трајања: Неограничено.